Wij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creëren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en trainingen aan voor haar leden.

Alle opleidingen van de NABV zijn verbonden aan de Kwalificatie Structuur Sport (KSS), een veelgebruikt systeem in de sportsector. Dit opleidingssysteem heeft 5 niveaus.

In de onderstaande agenda zie je de eerstvolgende 2 opleidingen.
Selecteer een andere maand om meer opleidingen te zien, of kijk via de pagina van de opleiding van je keuze naar de data.

 

Kennismakingsmiddag Digital Target Shooting

Doe mee aan Digital Target Shooting tijdens de GBBR-dag op 7 april bij het Nationaal Airsoft Centrum. Oefen samen met andere gas blowback airsofters en kijk wie de beste is!

 

Workshop GBBR

Tijdens de GBBR-dag op 7 april bij het Nationaal Airsoft Centrum bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis workshop over de werking van gas blowback replica’s. Leer meer over de o.a. de werking en basisonderhoud.

 

BOSS-instructeur

Je wordt opgeleid om de BOSS-workshop aan nieuwe leden te geven. Daardoor ben jij dé onmisbare schakel in het goede begin van nieuwe leden.

 

BOSS-workshop

Je leert hoe je goed en veilig omgaat met je replica. Ideaal voor als je net begonnen bent met airsoft.

 

BOSS-introductiedagen

Speciaal voor nieuwe NABV leden: een introductiedag in de airsoftsport. Een toffe, gezellige dag boordevol airsoft: we combineren theorie met praktijk, terwijl je ook nog eens kennis kunt maken en ervaringen uitwisselt met andere airsofters.

 

Workshop basis HPA zondagochtend 26-05-2024 bij Copperhead Tactical

In deze opleiding leer je de regels en zorg je voor veiligheid. Resultaat van je handelen: spelers die een sportieve Airsoft dag beleven.

NOC*NSF

In 2019 zijn de opleidingen van de NABV positief beoordeeld door NOC-NSF. Een teken van de professionalisering van de airsoft sport, waar we erg blij mee zijn. Hierdoor worden de diploma’s van de NABV door NOC-NSF erkend. Dit keurmerk betekent dat de toetsing van de NABV voldoet aan de gezamenlijk overeengekomen kwaliteitscriteria van de kwalificatie structuur sport.