Inhoud lessenreeks

Les 1: we focussen op de basis. Stance, grip, sight picture en sight alignment komen aan bod. Doel is een stabiel en consequent schietplatform te creƫren.

Les 2: je gaat aan de slag met high en low ready, reactieschieten en een natuurlijk neuromusculair mikpunt. Dat doen je zowel statisch als dynamisch.

Les 3: je past wat je geleerd hebt toe op je secundair: transitie naar sidearm, stance, grip, reactieschot en acceptabele foutmarge.

Les 4: je voegt dynamische oefeningen (shoot en move) toe aan wat je geleerd hebt. Daarbij besteden we aandacht aan je gear en het falen van je replica.

Les 5: je past alles wat je geleerd hebben toe in een close quarters battle (CQB) setting. Je begint met het benaderen van een deur of treshold gevolgd door een peek & pie.

Les 6: je krijgt uitleg over de taak van de point man in een 4 man stack en gaat daarmee oefenen. Daarnaast krijg je uitleg over de verschillende kamersoorten (cornerfed versus centerfed) en ga je voor het eerst een kamer volledig clearen.

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan een lessenreeks moet je lid zijn van de NABV. De lessenreeksen zijn over het algemeen vrij snel volgeboekt. Dus als je een mogelijkheid ziet voor jezelf, aarzel niet en meld je gelijk aan. Voor een tegemoetkoming in de kosten vragen xx euro.

Schrijf je in voor lessenreeks

Op deze site kun je jezelf inschrijven voor de lessenreeks. Houd de agenda in de gaten. Wil je meer weten over de lessenreeks? Bel meteen Sandra Wolff op 06-33734105.