Een dynamisch duo

Olivier en Halima, het dynamische duo achter Rush B Tech Events, hebben de ruime 3000m2 indoor CQB Arena van Realstrike in Helenaveen nieuw leven ingeblazen. Airsoft spelen met een gecoördineerd team vinden zij het leukst, al is dit in een indoor CQB setting vaak een uitdaging. Hun missie? Airsoft sport toegankelijker en leuker maken door teamplay te vereenvoudigen en irritaties zoals langdurige briefings, ingewikkelde speluitleg en gebrek aan overzicht te elimineren.

Een foto van Rush B organisatoren Olivier en Halima
Spelers tijdens Rush B Events

Een hechte community

Rush B Tech Events streeft ernaar om een hechte gemeenschap te creëren en de airsoft sport competitiever, doelgerichter en overzichtelijker te maken. De organisatie streeft ernaar om spelers dé ideale setting te bieden om hun sport uit te oefenen, net als bij andere sporten. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van airsoft, maar maakt het ook laagdrempeliger voor nieuwkomers, die sneller geïntegreerd raken en een impact kunnen maken in het spel. Rush B zet zich in om nieuwkomers een volwaardige airsoft ervaring te bieden met hoogwaardige HPA huurkits uitgerust met polarstar Kytheras + Maple Leaf buckings en Proto FS full-face thermal maskers.

Een unieke combinatie

Deze indoor CQB arena onderscheidt zich door een unieke combinatie van lange en kortere afstanden, wat het een aantrekkelijke locatie maakt, ook voor outdoor spelers.De kleine gebouwen zijn ideaal voor room clearing, terwijl objectives met signaleringspalen helderheid verschaffen over de objectives en overnames tijdens het spel. Deze elementen versterken het teamplay en de strategische planning, waardoor samenwerken eenvoudiger wordt. De locatie ondergaat continu verbeteringen om de gameflow te optimaliseren, gebaseerd op data-analyse, het testen van prototypes en validatie in virtuele simulaties, wat verzekert dat elke verandering een échte vooruitgang betekent.

Een foto van airsoftlocatie Rush B
Spelers tijdens een event van Rush B

 

De arena is uitgerust met dynamische spawns en objectives, zichtbaar op live-geüpdatete kaarten op schermen bij elke spawn. Dit stelt spelers in staat om goed geïnformeerd missies uit te voeren. De prestaties van spelers en teams worden gemeten en getrackt, waardoor elke inzet tijdens missies wordt erkend. Spelers kunnen hun individuele en teambijdragen zien en deze na de games evalueren.

 

Met de recente opkomst van verbeteringen in GBBR replicas, speedsoft en andere speelstijlen, biedt Rush B Tech Events daarbij een platform aan waar alle speelstijlen welkom zijn en er voor ieder wat wils is. Elk weekend kan je een leuke, gezellige skirm meemaken: de MilSim Only Skirms (met strikte replica- en uitrusting regels) en de CQB Open Skirms.

De missie van Rush B Tech Events is glashelder, met een gemeenschapsgerichte benadering airsoft naar het volgende niveau tillen en de sport nog leuker maken!

Sta jij volgende keer aan de top van de leaderboard? Kom het zelf ervaren bij Rush B Tech Events

Een elektronisch systeem bij Rush B