Beschrijving

Hallo, wij zijn Dutch Force Elite Killers (D.F.E.K). Een Centraal gelegen team uit Utrecht en omstreken. Wij zijn (nog) een klein team maar hebben grote passie voor onze sport en staan altijd open voor nieuwe leden.

We zijn op alle soorten velden te vinden, van gigantische outdoors tot CQB's. Ons team heeft Sniper(s), DMR en Assault. Sommige leden hebben meerdere classes, welke we gebruiken ligt aan hoe groot het speelveld is. De meeste van ons spelen wel op HPA. Ook zijn we bezig om een YouTube kanaal op te zetten.

Wij zijn huisteam van Veluwe Airsoft geworden omdat wij dit een enorm leuk veld vinden én om te kunnen helpen waar nodig. De sfeer is daar altijd goed en samen helpen wij de organisatie om elkaar een leuke dag te geven. Het personeel is erg professioneel en behandeld de huisteams on duty dan ook echt als collega's wat weer erg prettig werkt voor ons vinden wij.

Spreekt ons verhaal je aan en ben jij net zo fanatiek als wij? En ben je op zoek naar een team die elkaar altijd rugdekking geeft, dan kan je contact opnemen via dutchforceelitekillers@gmail.com of via onze social media pagina's.