Wat betekent dat, Ultimate Airsoft Tour?

Wij gaan samen airsoft leuker maken! In samenwerking met verschillende airsoftorganisaties door heel Nederland heen organiseren wij weekenden vól airsoft. Tijdens deze weekenden kan jij, als lid of niet-lid, deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een skirm, DPAS-parcours, speedsoftwedstrijd, CQB of target practice.

Maar wat is hier dan spannend aan?

We gaan het nét een beetje anders doen dan je gewend bent. Tijdens de UAT verwerken we verschillende wedstrijdelementen in de activiteiten. Jij kan dus als speler aan het einde van het jaar de Ultimate Airsoft Tour kampioen worden op een bepaald onderdeel. Iedereen krijgt de kans om uit te blinken in een activiteit die hem/haar interessant lijkt. Tijdens de zesde (finale) editie van de UAT weet je dus meteen wie zich de beste airsofter mag noemen.

Per locatie komen er verschillende disciplines aan bod en er is géén limiet aan hoe veel onderdelen je mee kunt doen. Dus ben je nét lid geworden van de NABV? Doe dan, bijvoorbeeld, mee aan een BOSS-workshop of mini-skirm op locatie. Ben je al larenlang NABV-lid? Doorloop dan een DPAS-parcours en ga daarna de rest van de middag skirmen. Op elke airsoftlocatie worden er verschillende onderdelen aangeboden. Volledig gratis. (Catering is wél op eigen kosten)

Bij elke editie zijn er 5 winnaars, in totaal dus 25 personen, die op 15 december strijden in de finale. Deze finale zal plaatsvinden in het Nationaal Airsoft Centrum in Geldermalsen.

Zo maken we samen airsoft leuker, kom je ook?

 

 

Bekijk hieronder de verschillende airsoftlocaties voor de Ultimate Airsoft Tour!

Twee airsofters op een buitenlocatie die elkaar de hand schudden
Highlightafbeelding van de airsoftlocatie Delta Airsoft Events in Waalwijk

UAT 1: Delta Airsoft Events – Waalwijk

Wil je de foto’s terugkijken van de eerste editie van de Ultimate Airsoft Tour? Klik dan op de link hieronder!

Headerafbeelding van Bunker Hill in Daarle voor de Ultimate Airsoft Tour

UAT 2: 3Division Bunker Hill – Daarle

Wil je de foto’s terugkijken van de tweede editie van de Ultimate Airsoft Tour? Klik dan op de link hieronder!

UAT 3: Copperhead Tactical – Assen

25 en 26 mei

Skirmen op een oud attractiepark? Dat kan bij Copperhead Tactical in Assen! Bos, dorpjes en een heus tankstation wisselen elkaar af op deze dynamische locatie. Waag jij het om de open vlakte over te steken of is een sniper jou te slim af? Doe mee met een BOSS-workshop, de First Airsoft Experience, een HPA-workshop of de open skirms. Lees gauw verder wat Copperhead Tactical jou allemaal te bieden heeft! Hadden we al gezegd dat deelname volledig gratis is?