Menu

Opleidingen & Cursussen

De NABV zet zich in voor een veilige en verantwoorde beoefening van de Airsoftsport. Wij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creëren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en cursussen aan voor leden. Op dit moment bieden wij de opleiding tot Marshall aan en de introductiecursus BOSS aan. In de toekomst zal het aantal opleidingen en cursussen uitgebreid worden. De NABV vindt het belangrijk dat onze opleidingen en cursussen voldoen aan hoge eisen en afgestemd zijn op de beoefenaars van de Airsoftsport. Daarom zullen nieuwe opleidingen en cursussen niet gelijk beschikbaar komen maar zorgvuldig ontwikkeld worden.

Actie Nationale Sportweek: Volg op 22 september gratis de BOSS workshop op diverse locaties in het land

In het kader van de nationale sportweek heeft de NABV bij aantal airsoft organisatoren de BOSS workshop georganiseerd. Je kunt op zaterdag 22 september 2018 gratis deelnemen aan een BOSS-workshop.  De workshops worden georganiseerd in Den Haag, Lelystad, Waalwijk en Weert, op diverse tijdstippen.
Meld je direct aan via onderstaande links voor deze eenmalige actie! Wees er snel bij, want vol = vol!  

Area 57, Weert
10.00 uur
12.30 uur
15.00 uur

Balls and Arrows, Lelystad
10.00 uur
12.30 uur
15.00 uur

Delta Airsoft Events, Waalwijk

10.00 uur
12.30 uur
15.00 uur

Running the Target, Den Haag
10.00 uur
12.30 uur
15.00 uur

Opleiding Marshall

Wil jij zorgen voor fair play en bijdragen aan een veilige, verantwoorde airsoftsport? Dan is de opleiding tot Marshall echt iets voor jou! Als Marshall ben jij de belangrijkste official tijdens een event.
BOSS Workshop

Cursus BOSS

Ga van start als een BOSS! Leer alles wat je moet weten voor je begint met Airsoften. In deze korte workshop leer je de basisvaardigheden en regels zodat jij nog beter van start kan gaan!