Wij vinden het belangrijk een positief sportklimaat te creëren en fairplay te stimuleren. Daarom biedt de NABV opleidingen en trainingen aan voor haar leden.

Alle opleidingen van de NABV zijn verbonden aan de Kwalificatie Structuur Sport (KSS), een veelgebruikt systeem in de sportsector. Dit opleidingssysteem heeft 5 niveaus.

In de onderstaande agenda zie je de eerstvolgende 2 opleidingen.
Selecteer een andere maand om meer opleidingen te zien, of kijk via de pagina van de opleiding van je keuze naar de data.

 

Airsoft Instructeur 3

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd airsoft-instructeur.

 

BOSS-instructeur

Je wordt opgeleid om de BOSS-workshop aan nieuwe leden te geven.

 

BOSS-workshop

Je leert hoe je goed en veilig omgaat met je replica. Ideaal voor als je net begonnen bent met airsoft.

 

Marshall

Scheidsrechters die zorgen dat de regels nageleefd worden zodat iedereen op een prettige manier kan genieten van airsoft.

 

Hoofd Marshall

Je leert skirms leiden als eindverantwoordelijke.

 

Lessenreeks (van 6 lessen)

Je wordt een betere speler en geniet nog meer.

 

Kennismakingsdag CQB 2023

Wil jij een nieuwe discipline proberen of simpelweg meer leren over CQB? Meld je dan aan voor de gratis CQB-introductiedag. Ervaren instructeurs leren jou alles over deze unieke manier van airsoften!

 

Bijscholingen

Alle bijscholingen zijn bedoeld voor gecertificeerde (Hoofd) Marshalls, BOSS instructeurs en Airsoft instructeurs en zijn gratis.

 

Speedsoft Kennismakingsdag

Is snelheid jouw tweede naam? Maak dan kennis met deze competitieve discipline op de gratis speedsoft kennismakingsdag. Professionele teams laten zien wat ze kunnen en er is alle ruimte voor vragen. Kom alles te weten over speedsoft!

 

Introductiedag

Speciaal voor nieuwe NABV leden: een introductiedag in de airsoftsport. Een toffe, gezellige dag boordevol airsoft: we combineren theorie met praktijk, terwijl je ook nog eens kennis kunt maken en ervaringen uitwisselt met andere airsofters.

NOC*NSF

In 2019 zijn de opleidingen van de NABV positief beoordeeld door NOC-NSF. Een teken van de professionalisering van de airsoft sport, waar we erg blij mee zijn. Hierdoor worden de diploma’s van de NABV door NOC-NSF erkend. Dit keurmerk betekent dat de toetsing van de NABV voldoet aan de gezamenlijk overeengekomen kwaliteitscriteria van de kwalificatie structuur sport.